1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine.
2. Calim carnea si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 15 minute la foc pe aragaz.
3. Adaugam cimbrul, foile de dafin , piperul si bulionul.
4. O introducem la cuptor si primele 2 ore o lasam neacoperita. La fiecare ora o scoatem si o amestecam.
6. Dupa cele doua ore o acoperim cu folie de aluminiu si o mai lasa inca o ora - o ora si jumatate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii