Slanina si carnea le tai felii groase de cca 0,5 cm.
Varza o toci marunt.
Intr-o cratita suficient de mare ( 4 l) pui uleiul si asezi un strat de varza tocata.
Asezi alternativ felii de slanina si de carne. Presari peste ele sare, piper si boia.
Continui cu inca un strat de varza si carne, condimentate corespunzator.
Inchei cu varza tocata, iar deasupra pui si boia.
Torni apa si dai cratita la cuptor, la foc mic, pentru cca 3 ore.
Servesti cu smantana ( ca in Ardeal) si cu ardei iute ( ca in Oltenia) , dar si cu multa dragoste ( ca la mine...).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii