Varza cu costita afumata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Varza cu costita afumata

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1 kg costita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardel
  • 4 linguri suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10,15 minute cat se incalzeste apa.Cand apa clocoteste se adauga costita si se lasa sa fiarba 40 min la foc potrivit.

Daca scade prea tare adaugati apa calduta.Varza se clateste bine de sare in exces si se lasa sa se scurga dupa care se adauga peste costita.

Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie cubulete si morcovul la fel si se adauga peste costita si varza.Dupa cateva clocote se potriveste de sare,piper si se adauga sucul de rosii.Inainte de a pune sare e recomandat sa gustati mai intai.Sa nu fie prea sarata dat fiind ca varza am frecat o cu sare.

Se continua fierberea inca 15 min la foc potrivit.

Serviti cu un ardel iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise