autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
2 vinete mijlocii, 1/2 carne tocata, 2 oua, 1 ceapa mijlocie rasa si scursa, 2-3 catei usturoi, patrunjel verde tocat, 5-6 linguri pesmet, 5-6 linguri pasta de rosii sau 1 pahar bulion concentrat, sare, piper, boia, ulei pentru prajit (daca prajim in putin ulei, vinetele il absorb, deci uleiul trebuie sa fie mai adanc),

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele si se taie in felii de 1/2 cm. De-a lungul vinetei. Se sareaza si se lasa sa se scurga apa din ele, apoi se sterge fiecare felie cu un servete. Se incinge ulei, se trece felia de vinata prin ou batut, numai pe o parte si acea parte se prajeste pana se rumeneste. Se scot si se pun pe servete de hirtie, sa absoarba surplusul de ulei. Se amesteca bine carnea cu 1 ou, pesmet, patrunjel, ceapa, usturoi, sare, piper si boia. Se ia cate o felie de vinata, cu partea prajita in jos, se pune pe ea o lingurita de umplutura si se ruleaza. Se pun intr-o cratita, ca sarmalele, se adauga pasta de rosii sau bulionul, apa pana la acoperire si se fierb la foc mic 40 minute.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se

22 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete mijlocii
  • 1/2 carne tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa mijlocie rasa si scursa
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 5-6 linguri pesmet
  • 5-6 linguri pasta de rosii sau 1 pahar bulion concentrat
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei pentru prajit (daca prajim in putin ulei
  • vinetele il absorb
  • deci uleiul trebuie sa fie mai adanc)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de vitel cu orz