autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
2 vinete mijlocii, 1/2 carne tocata, 2 oua, 1 ceapa mijlocie rasa si scursa, 2-3 catei usturoi, patrunjel verde tocat, 5-6 linguri pesmet, 5-6 linguri pasta de rosii sau 1 pahar bulion concentrat, sare, piper, boia, ulei pentru prajit (daca prajim in putin ulei, vinetele il absorb, deci uleiul trebuie sa fie mai adanc),

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele si se taie in felii de 1/2 cm. De-a lungul vinetei. Se sareaza si se lasa sa se scurga apa din ele, apoi se sterge fiecare felie cu un servete. Se incinge ulei, se trece felia de vinata prin ou batut, numai pe o parte si acea parte se prajeste pana se rumeneste. Se scot si se pun pe servete de hirtie, sa absoarba surplusul de ulei. Se amesteca bine carnea cu 1 ou, pesmet, patrunjel, ceapa, usturoi, sare, piper si boia. Se ia cate o felie de vinata, cu partea prajita in jos, se pune pe ea o lingurita de umplutura si se ruleaza. Se pun intr-o cratita, ca sarmalele, se adauga pasta de rosii sau bulionul, apa pana la acoperire si se fierb la foc mic 40 minute.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt. Jumatatile de vinete le

19 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute (la cuptor)

Vinete umplute (la cuptor)

Vinetele se spala, se curata gen zebra, se taie in jumatati, pe lungime. Indepartam miezul vinetelor,

18 voturi    6 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete mijlocii
  • 1/2 carne tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa mijlocie rasa si scursa
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 5-6 linguri pesmet
  • 5-6 linguri pasta de rosii sau 1 pahar bulion concentrat
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei pentru prajit (daca prajim in putin ulei
  • vinetele il absorb
  • deci uleiul trebuie sa fie mai adanc)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu piept de gaina si legume in rola
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide