Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu cele 2 cepe taiate marunt,cele 8 ciuperci taiate marunt,ardeiul rosu taiat solzi se pun la calit.Se adauga 2 linguri de pasta de gogosari.Inainte de a se lua de pe foc se pune patrunjelul taiat.
Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii