Aceasta reteta e o reteta de vara,creata de verdeata plina de roua a gradinilor si combinata cu roada oilor care pasuneaza culmile muntilor.
Vinetele se cojesc si se taie rondele se sareaza se lasa la stors.
Umplutura:branza de oaie,telemeaua se framinta bine intr-un bol se adauga verdeata taiata marunt,branza topita se pune pana leaga si iese o pasta groasa si omogena.
Pe fiecare rondea de vanata se pune o portie de umplutura(groasa cat felia de vanata)si se acopera cu
alta rondea de vanata.Se dau prin faina prin ou si le prajim in ulei incins.
Se pot combina cu orice mancare.Le-am incadrat intre cartofi pai la cuptor,cu file afumat de porc usor prajit.Ca salata...varza dulce cu o sfecla rosie si cu o maioneza de usturoi putin discreta.Va urez o vara savuroasa!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii