Ceapa se taie julienne, ardeiul se taie marunt si se pun la foc cu putin ulei. Cand ceapa incepe sa se rumeneasca adaugam bulionul si lasam circa 5 minunte, dupa care adaugam sarea, piperul, cimbrul, dafinul si putin apa. Cand apa a inceput sa scada adaugam vinetele scurse bine si tocate. Amestecam bine, acoperim cu un capac, dam focul mic si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Stingem focul, o lasam putin la racit si dupa o putem servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii