Zacusca picanta cu vinete

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie
Zacusca picanta cu vinete

Ingrediente

  • 4 buc. vinete
  • 2 buc. ardei gras rosu
  • 2 buc. ardei gras galben
  • 2 buc. ardei gras verde
  • 4 buc. ardei iute rosu
  • 2 buc. mariceapa
  • 400 g suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • 4 buc. foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

Coaceti vinetele si ardeii grasi si iuti in cuptor sau pe plita

Acoperiti apoi ardeii cu o folie de plastic si lasati-i sa se raceasca, dupa care ii curatati de coaja si de seminte

Curatati vinetele si lasati-le la scurs intr-o sita

In vasul de aluminiu al slow cooker-ului Crockpot puneti uleiul si puneti vasul pe aragaz sa se incinga

Adaugati ceapa taiata cubulete si lasati-o putin la inmuiat

Adaugati apoi vinetele scurse si taiate marunt, apoi ardeii copti taiati cubulete

Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute

Adaugati sucul de rosii, foile de dafin, zaharul, sare si piper dupa gust si opriti focul

Mutati apoi vasul in slow cooker si setati pe modul high pentru 3 ore

Amestecati din cand in cand in vas, iar cand zacusca este gata puneti-o in borcane curate si inchideti bine capacele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise