Coaceti vinetele si ardeii grasi si iuti in cuptor sau pe plita
Acoperiti apoi ardeii cu o folie de plastic si lasati-i sa se raceasca, dupa care ii curatati de coaja si de seminte
Curatati vinetele si lasati-le la scurs intr-o sita
In vasul de aluminiu al slow cooker-ului Crockpot puneti uleiul si puneti vasul pe aragaz sa se incinga
Adaugati ceapa taiata cubulete si lasati-o putin la inmuiat
Adaugati apoi vinetele scurse si taiate marunt, apoi ardeii copti taiati cubulete
Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute
Adaugati sucul de rosii, foile de dafin, zaharul, sare si piper dupa gust si opriti focul
Mutati apoi vasul in slow cooker si setati pe modul high pentru 3 ore
Amestecati din cand in cand in vas, iar cand zacusca este gata puneti-o in borcane curate si inchideti bine capacele

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii