( ! ) Notice: Undefined index: id_article in /srv/www/www.gustos.ro/public_html/application/modules/default/views/scripts/layout.phtml on line 32
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000398816{main}( ).../index.php:0
20.11142190528Zend_Application->run( ).../index.php:47
30.11142190528Bootstrap->run( ).../Application.php:384
40.11142190528Zend_Controller_Front->dispatch( ).../Bootstrap.php:105
50.22032602008Zend_Controller_Plugin_Broker->postDispatch( ).../Front.php:965
60.22042602008Zend_Layout_Controller_Plugin_Layout->postDispatch( ).../Broker.php:333
70.22042602704Zend_Layout->render( ).../Layout.php:143
80.22082605352Zend_View->render( ).../Layout.php:796
90.22092621832Zend_View->_run( ).../Abstract.php:888
100.22092623360include( '/srv/www/www.gustos.ro/public_html/application/modules/default/views/scripts/layout.phtml' ).../View.php:157
In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
20
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
<   Inapoi la interviu
Caltabosi

Caltabosi

INGREDIENTE:

1 kg ficat, inima si plamani porc
1 kg carne din pulpa porc
2 cepe tocate
100 g orez
1 ou
intestine groase
sare
piper
cimbru

PREPARARE:

In primul rand curatam si spalam intestinele de porc si apoi le lasam intr-un vas cu apa si otet astfel incat sa ne asiguram ca indepartam mirosul neplacut.
Dam carnea prin masina de tocat, tocam ceapa si adaugam orezul pe care l-am spalat in mai multe ape.

Adaugam oul, condimentele, amestecam bine si apoi umplem intestinele. Le legam la capete cu ata. Punem caltabosii la fiert intr-un vas cu apa si cateva fire de cimbru, la foc mediu, cam 30-45 de minute – in functie de grosimea caltabosului.

Ii putem servi la masa de Craciun prajiti in ulei, cu sos sau ca aperitiv.

Pofta buna!