Mâncarea bună aduce oamenii împreună. Când gătim doar pentru noi, o facem mecanic, pentru că trebuie, dar când avem musafiri parcă totul se schimbă. Vrem ca preparatele să ne iasă perfect, să fim apreciaţi şi să aducem bucurie prietenilor noştri.

Şi cum oricine apreciază un desert reuşit, am întocmit o listă cu propunerile noastre pentru a vă uimi prietenii. Cu siguranţă nu o să daţi greşi!

Ne-am gândit şi la prăjituri pentru o masă bogată, dar şi la biscuiţi pentru o cană de cafea. Important e să fiţi cu prietenii alături şi să vă bucuraţi de mâncare şi de o conversaţie plăcută.


1. Biscuiti de ciocolată




Dacă îţi place să îţi bei cafeaua sau ceaiul cu prietenii, biscuiţii cu ciocolată merg perfect lângă. Sunt o gustare dulce pe care toată lumea o apreciază.

2. Foietaj dulce cu fructe uscate



Un foietaj de casă care este perfect pentru zilele mai friguroase. Se serveşte cald, cu o cană de lapte!

3. Prăjitură cu morcov



O prăjitură surpinzătoare!

4. Işlere cu cremă de ciocolată



La cafea sau ca desert la masă, işlerul merge de minune!

5. Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe



Se pot folosi fructe de sezon şi cu siguranţă va ieşi un tort pe care nimeni nu o să îl refuze!



Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Ion Faur, 27 octombrie 2013

    Zaharul brun este materia prima din care prin rafinare se obține zaharul alb. Pe piață ar trebui sa fie ceva mai ieftin zaharul brun, dar este mai scump de cca 5 ori.

  • Fara foto

    Loredana Ionica, 28 iulie 2013

    ba da, dar crede-ma cand cineva sustine ca nu e diferenta intre cele doua tipuri de zahar, si mai ales ca -a spus un bucatar ... cred ca mi-a sarit mustarul instantaneu :))

  • Fara foto

    Fabiana Tilimpea, 24 iulie 2013

    Wow! "Vorba dulce mult adduce!" Nu se poate sa ne invatati pe un ton mai frumos?

  • Fara foto

    Loredana Ionica, 24 iulie 2013

    vorbiti si voi ca sa va aflati in treaba, cum sa nu fie diferenta, este vorba de rafinarea lui, see you cat e mai rafinat see you atat e mai sarac in melasa, nu stiti ce este melasa, nu? va spun si asta"Cu cât este mai rafinat zahărul, see you atât cantitatea de melasă este mai redusă. Zahărul brun este mai puţin rafinat, în timp ce zahărul alb este extrarafinat. Melasa conţine cantităţi importante de vitamine şi minerale, printre care cantităţi foarte mari de calciu, magneziu, potasiu şi fier". inainte de a vorbi mai documentati-va si voi ca internetul este "mare", nu stati numai pe facebook!

  • Fara foto

    Bianca Stefanescu, 24 iulie 2013

    asa este

  • Fara foto

    24 iulie 2013

    am auzit un bucatar spunand ca nu e nicio diferenta intre zaharul brun si cel alb , de fapt este un moft.

  • Fara foto

    Abby (Bucatar) , 20 martie 2013

    Pot sa fiu si eu colega ta? :))...si eu m-am reporfilat pe zahar brun, asa ca votez pentru prepararea lor cu zahar brun! Pofta buna si Have fun!:)

  • Fara foto

    Jelisse (Bucatar) , 18 martie 2013

    vreau sa fac niste biscuiti cu ciocolata pentru colegii de la munca ca imiplinesc 5 ani de cand lucrez cu ei si am auzit ca ar fi mai gustosi cu zahar brun...voi ce ziceti?

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    ce rasfat pentru prieteni!! toate sunt minunate!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2013

    Ce bunatati!!!Nici nu stiu la care sa ma opresc !!!