CONCURS: Magie in bucatarie - Micul Dejun

Micul dejun este prilej de magie in fiecare zi. Combinatiile cele mai ingenioase se nasc cu ocazia acestei mese de inceput al zilei, care trebuie sa fie si buna, si gustoasa, si consistenta, si originala, si rapida, si... Voi, magicienii din bucatarie va intreceti pe voi insisiva in a alege cele mai apreciate ingrediente si combinatii pentru satisfactia intreagii familii sau pentru propriul rasfat. Aratati-ne si noua micile voastre magii matinale din bucatarie si va rasplatim cu drag cu premii, pe masura priceperii voastre! Veniti cu retetele voastre pentru micul dejun la concurs!

CONCURS: Magie in bucatarie - Micul Dejun

IATA CUM PARTICIPI LA CONCURS:

Inscrie in perioada 6 noiembrie - 5 decembrie 2016 pe site-ul nostru cel putin 3 retete magice pentru micul dejun pe care le pregatesti pentru tine sau pentru cei dragi.

PREMII

*** Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu PREMII PERFECTE PENTRU MICUL DEJUN:

Premiul 1: Toaster High Gloss Deep Fill

Premiul 2: Toaster Aurora 2 slices Breville

Premiul 3: Tava servire 55 x 36 cm - Kesper

**************************************************

Desemnarea castigatorilor se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise)

Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: aspectul preparatului final, combinarea ingredientelor

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 6 decembrie 2016.

**************************************************

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro

2. Accesati link-ul "Profilul tau"

3. Apasati butonul "Adaga reteta"

4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)

5. Verificati si postati reteta

Mult succes!

Cu drag,

Echipa Gustos

**************************************************

Castigatorii concursului - 6 decembrie 2016

Dragii nostri, avem placerea sa va prezentam retetele castigatoare ale concursului nostru.

Am fost uimiti de rezultatele magiei din bucataria voastra si, ca de obicei, juriul a fost pus in dificultate, printre inghitituri in sec :)

Totusi, dupa lungi delibrerari, juriul a ales, iar din agregarea celor doua topuri a rezultat urmatorul clasament:

Premiul 1: Bakeup Artist - Sandwich cu Ou Posat si Guacamole

Premiul 2: Victoria Gabriela - Tarta cu oua pentru micul dejun
Premiul 3: Simona Georgescu - Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei

Va multumim, dragii nostri, va uram inca o data sarbatoritilor dintre voi sau celor din familiile voastre "La multi ani!" si va asteptam cu drag de fiecare data sa nu uimiti cu bunatatile voastre gustoase!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise