CONCURS CULINAR: Martisoare - Aperitiv

Suntem încă în luna Mărțișorului! "După  atîta frig și ploaie" ne bucurăm de culorile și parfumul florilor, ne răsfățăm cu imaginea lor din grădini sau vaze, iar forma lor ne inspiră să o reproducem chiar și în bucătărie. 

CONCURS CULINAR: Martisoare - Aperitiv

Ce ar fi dacă aducem grădina cu flori și în farfurii sau pe platouri? Lansăm către voi, artiștii din bucătărie, un concurs vesel cu Mărțișoare - Aperitiv?

Am dedicat și o rimă amuzantă acestei teme vesele și plină de culoare:

Frunză verde de mohor, ți-am pregătit un mărtișor (aperitiv, desigur)

Cer albastru de cicoare, aperitivul meu e ca o floare!

Căutăm o gospodină, cu platou ca o grădină :)

De fapt, căutăm 5 gospodine (sau gospodini) care să încânte cu modele de aperitive comparabile cu niște delicate mățișoare.

Înscrieți între 15 martie și 6 aprilie rețete de APERITIVE cât mai frumos prezentate și câștigați unul dintre cele 5 premii puse în joc.

IATA CUM PARTICIPATI LA CONCURS:

Inscrieti in perioada 15 martie și 6 aprilie 2017 pe site-ul nostru cel putin 2 retete cu APERITIVE.
Pentru a participa la concurs, la incarcarea retetelor, selectati categoria "Aperitive".

PREMII

*** Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu premii minunate pentru bucatarie:

Panini Maker Large

4 x Tavă copt cu fund detaşabil şi Tavă plăcintă

**************************************************

DESEMNAREA CASTIGATORILOR se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise)
Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: aspectul preparatului final, ingeniozitatea prezentarii, calitatea fotografiilor.
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.
Cei 5 castigatori vor fi anuntati pe 7 aprilie 2017.

**************************************************

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?
Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:
1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
2. Accesati link-ul "Profilul tau"
3. Apasati butonul "Adauga reteta"
4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
5. Verificati si postati reteta
Mult succes!
Cu drag,
Echipa Gustos

**************************************************

CASTIGATORII CONCURSULUI - 7 APRILIE 2017

Dragi membri ai comunitatii Gustos.ro, va multumim pentru ca ne-ati incantat cu retetele voastre de aperitive frumos decorate, adevarate martisoare, bijuterii culinare.

Din galeria de retete inscrise in concurs, ale caror realizare si prezentare le-am apreciat foarte mult, avem placerea sa le anuntam pe cele 5 castigatoare, care au respectat tema propusa si s-au situat atat in topul preferintelor juriului, cat si al publicului:

Premiul 1

Aperitive cu clatite sarate

Premiul 2

Lalele din rosii umplute cu branza

Premiul 3

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Premiul 4

Chiftele din fasole

Premiul 5

Scufite cu branza si verdeata

Felicitari castigatorilor Gustos.ro!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise