Caltabosii, cunoscuti prin unele parti si sub denumirea de cartabosi, sunt preparate traditionale ce nu au voie sa lipseasca de pe masa romanilor in perioada Sarbatorilor de iarna. Bineinteles, cei mai buni caltabosi se fac la tara, dupa ce se taie porcul. Insa, la fel de bine pot fi facuti si la oras, din ingrediente cumparate de la supermarket. Alaturi de piftie si de salata de boeuf, caltabosii o sa fie printre cele mai apreciate gustari de pe masa. Insa, nu uitati sa nu exagerati cu porcariile, chiar daca sunt foarte gustoase, ele pot sa va cada greu si sa va provoace neplaceri:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii