Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.
Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe de piper. Pentru a lua din iuteala este recomandat sa puneti stafide (200 g cam la 1kg de ardei iuti).
Zeama se face astfel:
O treime otet, restul apa si cateva linguri zahar (dupa gust). Pentru cei care nu au restrictie la sare se pune si sare dupa gust. Daca locul de depozitare nu este destul de racoros, puteti pune si un pliculet de conservant.
Astfel, veti avea ardei iuti pana in vara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii