autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Ardei umpluti cu varza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aleg ardei grasi, fara urme de loviri, se taie in jurul coditei un capacel si se curata de seminte.


Se taie ca fideaua varza, putin morcov, patrunjel, telina. freaca usor cu sare si se umplu ardeii. Ca sa nu iasa umplutura, se poate pune deasupra cite o bucatica de frunza de varza sau o felie de morcov.


Se aseaza in borcane, iar deasupra de toarna apa fiarta cu sare, la care se adauga si putin otet, si anume 50 gr. sare si o ceasca de otet la 1 litru apa. Aceasta se toarna, dupa ce s-a racorit.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria misca , 07 octombrie 2013

    toate retetele de ardei umpluti cu varza sunt excelente.

  • Fara foto

    Misca Maria , 07 octombrie 2013

    este o muratura foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

78 voturi

Ingrediente

  • 15-20 ardei grasi
  • 1 varza alba
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • telina
  • sare
  • otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

6 voturi    0 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

215 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi

maria misca

toate retetele de ardei umpluti cu varza sunt excelente.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Compot de visine

Compot de visine

Se pun in fiecare borcan cate 10 visine, se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului. Se inchide ermetic cu un capac si se agita

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Oua de prepelita murate

Oua de prepelita murate

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga otetul. Sfecla

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi