autor:

autor

» » Conserve si muraturi

Ardei umpluti cu varza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se aleg ardei grasi, fara urme de loviri, se taie in jurul coditei un capacel si se curata de seminte.


Se taie ca fideaua varza, putin morcov, patrunjel, telina. freaca usor cu sare si se umplu ardeii. Ca sa nu iasa umplutura, se poate pune deasupra cite o bucatica de frunza de varza sau o felie de morcov.


Se aseaza in borcane, iar deasupra de toarna apa fiarta cu sare, la care se adauga si putin otet, si anume 50 gr. sare si o ceasca de otet la 1 litru apa. Aceasta se toarna, dupa ce s-a racorit.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria misca , 07 octombrie 2013

    toate retetele de ardei umpluti cu varza sunt excelente.

  • Fara foto

    Misca Maria , 07 octombrie 2013

    este o muratura foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

78 voturi

Ingrediente

  • 15-20 ardei grasi
  • 1 varza alba
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • telina
  • sare
  • otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ceapă roşie murată, un pic afrodisiacă

M-a întrebat cineva, de curând, ce reţete pregătesc pentru Sfântul Valentin şi

11 voturi    2 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Zacusca pentru iarna

Se coc vinetele, gogosarii si ardeii, se curata si se lasa sa se scurga. Se inlatura cotoarele si

169 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste

216 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi

maria misca

toate retetele de ardei umpluti cu varza sunt excelente.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Salata cu ghebe

Salata cu ghebe

Spalam bine borcanele cu apa fierbinte si le punem la scurs cu gura in jos, pe un prosop curat (mie mi-au iesit 4 borcane de 800 gr). Curatam

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gogosari si conopida in otet

Gogosari si conopida in otet

Baitul se pune la fiert. Conopida se desface buchetele si se pune o jumatate de ora in apa cu sare. Gogosarii se curata si se taie

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi