Se spala bine prunele si se decojesc. Se taie in bucati mai mici, se pun intr-o cratita mare si se acopera cu zahar.
Le lasam asa peste noapte. Isi vor lasa destul suc. Eu nu am folosit apa.
A doua zi, le fierbem la foc mic pentru aprox 40 de minute. Pentru a o testa, punem o picatura din zeama de la dulceata pe o farfurioara. Daca siropul nu curge, atunci este gata.
Eu am obtinut: un borcan de 700g si unul de 200g.
Pofta Buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii