1. Turnam putin ulei de masline, bucatica de unt si ceapa taiata marunt in cuva aparatului. Introducem in priza si selectam optiunea FRY apoi modificam timpul cu butonele Time si Minute pe 25 de minute. Calim ceapa timp de 5 minute(nu avem cum sa ratam aceasta reteta aparatul ne arata tot timpul cat e ceasul :) ), adaugam frunzulitele de rozmarin si mai amestecam putin pentru a-si elibera aromele.
2. Saram si piperam bucatile de carne apoi le adaugam la prajit. Amestecam din cand in cand pentru a ne asigura ca se vor praji uniform. Stingem cu vin, si mai apoi cu 275-300 ml supa de legume. Selectam cu butonul Meniu optiunea Stew, inchidem capacul aparatului(care in timpul prajirii a ramas deschis) si selectam la timp 2 ore.
3. Pe finalul timpului de pregatire, mai precis in ultimele 10 minute, pregatim ingosala pentru sos amestecand amidonul cu putina supa. Deschidem capacul aparatului(atentie la aburi) si turnam ingosala peste carne amestecand in continuu. Batem usor galbenusurile cu putin suc de lamaie si restul de supa si le adaugam la continutul oalei, amestecand din nou in continuu. O data ce sosul s-a ingosat se gusta de sare si piper si se serveste cald cu paine rustica sau orez. Mancarica se poate pastra calda mai mult timp inchizand capacul si apasand butonul Off/Warm.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Claudia, @3sisterscooking.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii