Se pregateste asa:
Vinetele curatate si taiate se sareaza si se pun la scurs apoi se prajesc putin in ulei.
Gogosarii se spala si se coc la cuptor; cand sunt copti se pun intr-o oala si se sareaza ca sa se poata curata mai usor.
Se face un sos cu bulion,cu catei de usturoi,foile de dafin,legatura de patrunjel si telina si se pune pe foc pe a fierbe putin.
Apoi se cladeste in borcan in felul urmator:
- o bucata de vanata
- o bucata de gogosar
- 2 linguri de sos de bulion.
Si asa se face pana se umple borcanul.
Apoi se da la duntulit timp de 2 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii