Inghetata de piersici

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de piersici

Ingrediente

  • • 500 gr piersici, curatate de samburi si feliate
  • • 140 gr zahar pudra
  • • sucul de la 1 lamaie
  • • 600 ml crema de vanilie
  • • 280 ml frisca lichida

Mod de preparare

1. Se fierb timp de cateva minute piersicile impreuna cu zaharul si sucul de lamaie, amestecand continuu,pana cand piersicile se inmoaie.Se paseaza in robotul de bucatarie si se lasa la racit.

2. Se amesteca piersicile pasate si racite cu crema de vanilie si frisca lichida.

3. Se da la congelator, amestecand din 30 in 30 minute, pana cand compozitia se intareste.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise