autor:

autor

» » Sosuri

Sos de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 pahar zeama de carne sau apa, citeva ciuperci, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 1 lingurita patrunjel tocat, 2-3 linguri smintina, 2 linguri zeama de lamiie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

107 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie felii subtiri citeva ciuperci. pun la fiert cu zeama de carne sau apa, timp de 10 minute.


Se prajeste untul cu faina si se stinge cu zeama si ciupercile fierte.


Se adauga smintina, zeama de lamiie, sarea si patrunjelul tocat, lasind sa dea citeva clocote


Se serveste cald

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

107 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar zeama de carne sau apa
  • citeva ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 2-3 linguri smintina
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    12 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar eu, unul, mult mai gustos si mai

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri
Muschiulet de porc in sos de soia

Muschiulet de porc in sos de soia

-Se curăță, se spală carnea și se porționează în bucăți aproximativ egale de 4-5 cm, sau după preferință. Cu cât

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne