autor:

autor

» » Sosuri

Sos de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie felii subtiri citeva ciuperci. pun la fiert cu zeama de carne sau apa, timp de 10 minute.


Se prajeste untul cu faina si se stinge cu zeama si ciupercile fierte.


Se adauga smintina, zeama de lamiie, sarea si patrunjelul tocat, lasind sa dea citeva clocote


Se serveste cald

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

107 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar zeama de carne sau apa
  • citeva ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 2-3 linguri smintina
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

0 voturi    0 comentarii
45 min
Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem

2 voturi    6 comentarii
15 min
Sosuri