Reteta de sos caramel. Cum faci acasa reteta de sos caramel.
Intr-o tigaie cu fundul gros punem zaharul si-l lasam sa se topeasca la foc mic. Cand s-a caramelizat, adaugam cu atentie smantana pentru frisca si amestecam pentru omogenizare. Adaugam apoi untul si-l incorporam si pe el, apoi sarea. Nu evitati sarea pentru ca va da mai multa savoare sosului caramel, va intensifica si mai mult aroma.
Caramelul este gata si-l puteti transfera intr-un borcan cu capac. Cand s-a racit, il puteti pastra la frigider chiar si doua saptamani.
Poate fi folosit ca topping-uri pentru inghetate, clatite sau alte deserturi. Dar poate fi folosit si ca baza pentru diverse creme sau insertii pentru delicioase torturi.
Sa va fie de folos!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii