autor:

autor

» » Sosuri

Sos de iaurt

   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.


Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

40 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem

3 voturi    6 comentarii
15 min
Sosuri