Rosiile spalate si taiate in doua se fierb acoperite cu 1/2 ceasca de apa. Se trec prin sita si se zdrobesc bine, scotand toata pulpa. Se topeste untul. Se adauga faina, se amesteca fara sa se rumeneasca. Se toarna zeama de rosii, sarea, piperul, zaharul si se amesteca bine, sa nu se faca cocoloase. Se dau cateva clocote. Acest sos se poate indulci sau acri dupa gust. Se mai poate adauga 100 g smantana amestecata in sosul fierbinte, fara a mai lasa sa fiarba sosul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii