Arpagicul sau usturoiul se curata, se aseaza in borcane.Se fierb apa,otetul,zaharul ,conservantul sau aspirina timp de 3 minute.Se toarna peste arpagic sau usturoi ,se capseaza borcanele,se invelesc in ziare sau hartii si se pun la fiert la bain marie intr-un vas cu apa timp de 40-50 de minute din momentul inceperii fierberii.
Se pot folosi la diferite mancaruri,sosuri, fripturi . Friptura de rata sau de gasca cu arpagic este o minunatie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii