Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
* Pune zaharul, untul, laptele si cacaoa la fiert intr-o craticioara. La foc mic amesteca din cand in cand, sa se formeze un sos. Sosul nu trebuie sa fie foarte gros
* Lasa sosul sa se racoreasca putin. Amesteca in el esenta de rom.
* Pune biscuitii intr-un castron si amesteca-i cu rahat si alune. Toarna melasa, daca folosesti
* Toarna sosul de cacao si incepe sa framanti compozitia cu mana, pana ce toate se leaga.
* Daca e foarte subtire compozitia (ceea ce n-as crede) mai pune biscuiti. Daca e prea densa compozitia, pune putin lapte.
* Imparte compozitia in doua, pune o jumatate pe folie si formeaza un sul. Preseaza putin, ca sa nu fie gauri in salam.
* Infasoara salamul in folie.
* Fa acelasi lucru pentru a doua jumatate de compozitie. Pune-le la frigider pana a doua zi
* Taie feliute salamul si serveste-l ca desert.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii