autor:

COPILOU

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 septembrie 2010

Ingrediente
-7 ardei, -1 ceapa, -4 linguri orez, -500g carne tocata porc, -500g sos napoletan, -piper ,busuioc ,marar si alte mirodenii dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele.

Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, se adauga sos napoletan (rosii sau bullion) si patrunjel tocat sau uscat. Compozitia se toarna peste carne se mai adauga orezul, piperul, busuiocul, mararul si se amesteca.

Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se pun deasupra capacelele, se aseaza in oala se toarna apa si se da la foc sa fiarba. Separat se face un sos tot din sos napoletan si se toarna peste ardei, iar la final se baga la cuptor 20 de minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu curcan la microunde

Ardei umpluti cu curcan la microunde

Curatati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o in 20 ml ulei cu putina apa, fara sa o prajiti, adaugati

27 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Preparate microunde
Ardei si dovlecei umpluti cu carne

Ardei si dovlecei umpluti cu carne

In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt,se adauga cutia cu rosii iar dupa ce a scazut

2 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Genoveva (Chef de cuisine):

    Tocmai ce fierb ardeii :) astept cu nerabdare sa vad rezultatul final. Mi s-a parut o reteta foarte usor de urmat

  • miki

    miki (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

    Au un bun aspect, cu sigurantã un deliciu!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Foarte buni si aromati.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • -7 ardei
  • -1 ceapa
  • -4 linguri orez
  • -500g carne tocata porc
  • -500g sos napoletan
  • -piper ,busuioc ,marar si alte mirodenii dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Au un bun aspect, cu sigurantã un deliciu!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Piept de pui umplut