Pestele se curata si se clateste bine , ceapa tocata, solzisori se pun in tava peste care punem pestele, condimentam cu delikat, boabele de piper,foile de dafin si lamaia taiata felii. Peste se toarna apa cat sa acopere pestele(pentru cei ce vor mai acrisor puteti pune in apa un varf de sare de lamaie), totul se baga la cuptorul incins 30 min. Se serveste cu cartofi natur presarat cu patrunjel. Este o masa usoara de seara. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii