Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie in felii si se adauga coriandru. Separat se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamiie cu piperul (din belsug, sa fie picant), sarea. Se toarna uleiul si se amesteca bine sosul. Se toarna peste rosii si se da la rece circa un sfert de ora inainte de a se servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii