Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc usor bananele pe ambele parti.
Intre timp, in alta cratita se pune zaharul la topit pe foc mediu. Se rade marul si se stoarce bine sucul, care sa trece prin sita pentru a ramane fara impuritati. Cand zaharul e topit (atentie, nu ars!) se adauga sucul de mere si se lasa pana compozitia devine un sirop.
Se scot bananele pe farfurii, se toarna sirop peste ele si langa se adauga cupe de inghetata (eu am pus cate doua pentru fiecare banana).
E foarte gustos!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii