blat:
se bat cele 7 galbenusuri spuma tare cu 200 gr. zahar , se adauga 150 gr. nuci taiate , 200gr. rahat taiat , 180 gr. ciocolata taiata bucati mici , 50 gr. stafide , 150 gr. faina . se coace in tava unsa cu margarina rama si tapetata cu hartie.
crema :
4 oua intregi , 8 linguri de zahar se bat pe abur pana se ingroasa , se adauga 3 linguri cacao cernuta .
dup ce sa racit se amesteca cu margarina rama 200 gr. frecat cu zaharul 150 gr. pudra .
se unge o foaie galbena se pune blatul de bezea , crema , foaie si se orneaza cu glazura de ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii