Se pun cele 3 ingrediente in robotul de bucatarie si se framanta pana se obtine o coca. Coca obtinuta se pune pe o folie alimentara si se ruleaza sub forma unui sul cu grosimea de 3-4 cm. Se da la rece pentru cel putin 30 minute. Se scoate coca din frigider si se rostogoleste peste muca macinata sau seminte de mac. Eu am utilizat migdale macinate grosier. Se taie rondele de 0,5 cm grosime si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-20 minute la 180 de grade. La jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii