Biscuiti cu dulceata de coaja de portocale

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu dulceata de coaja de portocale

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 200 g unt
  • 1 varf cutit de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 70 g iaurt simplu
  • 2-3 linguri dulceata de coaja de portocale
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Oul, zaharul si sarea se bat pana se albesc. Apoi se adauga vanilia, praful de copt stins cu zeama de lamaie, iaurtul si dulceata, si se amesteca bine dupa care se adauga faina. Se framanta si se adauga faina pana devine o coca elastica ca o plastilina ca si densitate. Se da la frigider aprox. 15-20 minute dupa care se scoate, se intinde foi subtiri si se taie cu forme de biscuiti sau cu un pahar cu marginea subtire. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Eu mai adaug si cacao cateodata dar mai rar ca in general fac pt copil.

Sunt ideali pentru copii!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise