Se amesteca primele 4 ingredienta ,apoi se adauga oul si se amesteca bine,se adauga faina putin cate putin pentru a permite omogenizarea.Se adauga si laptele,sarea iar la final fulgii de ciocolata.
Se pregateste tava cu hartia de copt si se fac formele pentru biscuiti, cantitatea fiecarui biscuit fiind egala cu cea luata intr-o lingura.
Se baga apoi la cuptor si se lasa timp de 10-15 min pana se rumenesc.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii