Se bate untul pana devine cremos.
Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.
Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.
Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.
După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm.
Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.
Decorați după bunul plac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii