Bomboane Raffaello

Reteta de bomboane Raffaello. Bomboane Raffaello de casa reteta simpla. Reteta de bomboane Raffaello cu lapte praf. Retete de bomboane de casa cu cocos. Retete cu cocos. Retete de bomboane. Reteta Raffaello.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bomboane Raffaello

Ingrediente

  • 100 gr unt nesarat
  • 150 gr zahar
  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr nuca cocos
  • 50 ml lichior Pina Colada
  • 50 gr napolitana

Mod de preparare

Reteta de bomboane Raffaello este simpla, economica si usor de preparat.

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia.

Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul.

Se formeaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative.

Din reteta de bomboane Raffaello am obtinut 80 de bucati. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise