Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi , ceapa si ardeiul se calesc putin in doua linguri de ulei , pina se inmoaie legumele. Adaugam apa necesara, dovlecelul, sare , piper si rosiile taiate feliute.Acoperim oala si lasam sa fiarba legumele.Cand sunt gata fierte adaugam borsul ce l-am dat in clocot separat. La servire presaram frunze verzi tocate , deasupra. Cine doreste poate adauga smantana.
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii