Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2009
Ingrediente
2 gulii, 2 morcovi, 1 patrunjel, 4 cepe verzi mici, 1 frunza telina, 1 rosie, 1 ardei gras, 500 ml bors, patrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.Se pune sare, piper si frunza de telina. Se lasa sa fiarba. Cind sunt gata fierte se adauga borsul ( sau Bors Magic) si se mai lasa sa dea un clocot.
Se presara patrunjel verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de gulii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate