autor:

Andra_Simona

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Ingrediente
Amestec de peste: caras, stiuca, biban, lin, somn, 3 rosii, 2 ardei grasi - unul verde, unul rosu,1 kg cartofi,1 ceapa mai mare sau 2 mici, o legatura de leustean, otet si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

In functie de cat peste ai, alegi vasul in care prepari borsul. Cureti ceapa si o tai mai mare decat ai taia la o ciorba normala, ardeiul cubulete, rosiile se oparesc si le decojim. Daca nu avem rosii proaspete, putem folosi rosii in suc propriu sau suc de rosii. Umplem vasul cu apa cam pe jumatate, adaugam ceapa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi cartoful. Cand e aproape gata cartoful, adaugam ardeiul si rosiile. Reducem focul in momentul in care rosiile au facut spuma si adaugam pestele curatat si taiat dupa preferinte. Lasam la foc mic pana pestele isi schimba culoarea. Adaugam sarea si otetul dupa gust si mai lasam 5 min. Leusteanul tocat marunt se adauga dupa ce am oprit focul. Se serveste cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
Bors de peste

Bors de peste

Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul,telina) se da prin razatoare si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Amestec de peste: caras
  • stiuca
  • biban
  • lin
  • somn
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi - unul verde
  • unul rosu,1 kg cartofi,1 ceapa mai mare sau 2 mici
  • o legatura de leustean
  • otet si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume