In functie de cat peste ai, alegi vasul in care prepari borsul. Cureti ceapa si o tai mai mare decat ai taia la o ciorba normala, ardeiul cubulete, rosiile se oparesc si le decojim. Daca nu avem rosii proaspete, putem folosi rosii in suc propriu sau suc de rosii. Umplem vasul cu apa cam pe jumatate, adaugam ceapa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi cartoful. Cand e aproape gata cartoful, adaugam ardeiul si rosiile. Reducem focul in momentul in care rosiile au facut spuma si adaugam pestele curatat si taiat dupa preferinte. Lasam la foc mic pana pestele isi schimba culoarea. Adaugam sarea si otetul dupa gust si mai lasam 5 min. Leusteanul tocat marunt se adauga dupa ce am oprit focul. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii