autor:

Andra_Simona

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Ingrediente
Amestec de peste: caras, stiuca, biban, lin, somn, 3 rosii, 2 ardei grasi - unul verde, unul rosu,1 kg cartofi,1 ceapa mai mare sau 2 mici, o legatura de leustean, otet si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

In functie de cat peste ai, alegi vasul in care prepari borsul. Cureti ceapa si o tai mai mare decat ai taia la o ciorba normala, ardeiul cubulete, rosiile se oparesc si le decojim. Daca nu avem rosii proaspete, putem folosi rosii in suc propriu sau suc de rosii. Umplem vasul cu apa cam pe jumatate, adaugam ceapa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi cartoful. Cand e aproape gata cartoful, adaugam ardeiul si rosiile. Reducem focul in momentul in care rosiile au facut spuma si adaugam pestele curatat si taiat dupa preferinte. Lasam la foc mic pana pestele isi schimba culoarea. Adaugam sarea si otetul dupa gust si mai lasam 5 min. Leusteanul tocat marunt se adauga dupa ce am oprit focul. Se serveste cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste manastiresc

Bors de peste manastiresc

Mai intai pregatim legumele: ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o curatam,

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Amestec de peste: caras
  • stiuca
  • biban
  • lin
  • somn
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi - unul verde
  • unul rosu,1 kg cartofi,1 ceapa mai mare sau 2 mici
  • o legatura de leustean
  • otet si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare