In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar dupa ce a scazut apa se adauga pasta de ardei,rosiile,cartofii curatati si taiati in sferturi,1lingurita cu sare,1l de apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest timp se adauga patrunjelul tocat,orezul,borsul fiert in alt vas,iar cand incepe sa clocoteasca,se adauga pestele portionat si spalat,se lasa la fiert 5-10min la foc mic iar cand pestele s-a ridicat la suprafata,semn ca este fiert,se potriveste de gust si se adauga leusteanul tocat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii