Bors de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bors de peste

Ingrediente

  • 1cap si coada de somn
  • 1cap si coada de crap
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1felie de telina radacina
  • 1linguri pasta de ardei
  • 1borcan rosii in bulion
  • 3cartofi(optional)
  • 20ml ulei
  • 1lde bors
  • 1lingura orez
  • sare
  • patrunjel
  • leustean

Mod de preparare

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar dupa ce a scazut apa se adauga pasta de ardei,rosiile,cartofii curatati si taiati in sferturi,1lingurita cu sare,1l de apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest timp se adauga patrunjelul tocat,orezul,borsul fiert in alt vas,iar cand incepe sa clocoteasca,se adauga pestele portionat si spalat,se lasa la fiert 5-10min la foc mic iar cand pestele s-a ridicat la suprafata,semn ca este fiert,se potriveste de gust si se adauga leusteanul tocat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura