autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de rata

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2012

Ingrediente
aripi de rata, gatul de rata, un morcov, o telina, o radacina de pastarnac, o radacina de patrunjel, o legatura de patrunjel verde, o rosie, boabe de piper, foaie de dafin, taitei de casa, bors de putina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Asez carnea curatata in apa rece,las sa dea un clocot. Schimb apa, adaug legumele si condimentele. Cand carnea este fiarta, strecor supa. Iau carnea de pe oase,o adaug in supa, odata cu legumele tocate marunt.
Separat fierb taiteii de casa. Strecor taiteii, clatesc cu apa rece, apoi adaug la ciorba pe care o acresc cu bors de putina.Presar patrunjel verde, servim dreasa cu smantana, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de rata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de varza cu rata

Bors de varza cu rata

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare; se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de cartofi cu vin

Ciorba de cartofi cu vin

Se curata legumele si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca) Carnatul

5 voturi    6 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • aripi de rata
  • gatul de rata
  • un morcov
  • o telina
  • o radacina de pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o legatura de patrunjel verde
  • o rosie
  • boabe de piper
  • foaie de dafin
  • taitei de casa
  • bors de putina

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
supa de pui cu galuste