autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de rata

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2012

Ingrediente
aripi de rata, gatul de rata, un morcov, o telina, o radacina de pastarnac, o radacina de patrunjel, o legatura de patrunjel verde, o rosie, boabe de piper, foaie de dafin, taitei de casa, bors de putina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Asez carnea curatata in apa rece,las sa dea un clocot. Schimb apa, adaug legumele si condimentele. Cand carnea este fiarta, strecor supa. Iau carnea de pe oase,o adaug in supa, odata cu legumele tocate marunt.
Separat fierb taiteii de casa. Strecor taiteii, clatesc cu apa rece, apoi adaug la ciorba pe care o acresc cu bors de putina.Presar patrunjel verde, servim dreasa cu smantana, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de rata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de varza cu rata

Bors de varza cu rata

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare; se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete

16 voturi    5 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • aripi de rata
  • gatul de rata
  • un morcov
  • o telina
  • o radacina de pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o legatura de patrunjel verde
  • o rosie
  • boabe de piper
  • foaie de dafin
  • taitei de casa
  • bors de putina

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supă de dovleac