Branza halloumi se taie felii dreptunghiulare si se usuca folosind hartie absorbanta de bucatarie.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie anti-aderenta si se pun feliile de branza.
Se lasa 3-4 minute pana iau o culoare aurie, apoi se intorc cu ajutorul unei spatule.
Se scot pe hartie de bucatarie absorbanta.
Se serveste calda cu lipie arabeasca.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii