Eu am folosit masina de aluat. Am pus in ordine, urmatoarele: laptele, untul, smantana, ouale, zaharul, sarea, faina si drojdia. Intre timp, am pregatit umplutura de branza. Intr-un castron, am pus branza, am faramitat-o cu o furculita, am adaugat ouale si zaharul, am amestecat si la sfarsit am pus si stafidele si coaja de lamaie rasa. Am amestecat bine si am dat deoparte sa se intrepatrunda aroma.
Cand s-a terminat programul de framantare, am scos aluatul pe o planseta infainata, l-am taiat in doua si am intins doua foi, cam de 1 cm grosime, din care am taiat patrate mai mult sau mai putin egale. Am pus cate o lingura cu branza in mijlocul fiecarui patrat de aluat si am impaturit strangand colturile opuse in diagonala. Chiar daca a iesit un pic din umplutura, le-am lasat asa. Am scos o tava de copt prevazuta cu hartie de copt, am asezat branzoaicele la distanta de vreo 2-3 cm una de alta si le-am uns cu ou batut. Am bagat tava in cuptor, pe treapta de sus, la foc mediu, pentru vreo 45-50 minute, cat sa se rumeneasca frumos, nu mai mult :))) Dupa ce s-au copt, le-am scos si le-am lasat un pic sa se raceasca, dupa care le-am pudrat cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii