Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Se bate untul/margarina cu zaharul.Intr-un alt vas, se amesteca faina cu praful de copt, sarea, 1 lingurita condimente pentru turta dulce/scortisoara si vanilia.Se adauga amestecul cu faina si zerul in amestecul cu unt si se mixeaza.Se inglobeaza merele/visinele, apoi se imparte compozitia obtinuta intr-o tava de briose tapetata cu foi de copt.
Se dau briosele la copt 25 minute, pana cand s-au rumenit si au crescut, apoi se servesc.
Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii