Se pune laptele de cocos cald(pentru a se dizolva smantana stransa deasupra)intr-un bol,se adauga mierea,apa de flori de portocal,semintele,se amesteca cu telul sa se dizolve mierea apoi se lasa deoparte acoperit,pana cand semintele s-au umflat,au absorbit tot lichidul iar aspectul este ca budinca;se imparte in cupe sau boluri,se pun deasupra fructele goji felii de cocos deshidratat apoi se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Este o reteta usoara,sanatoasa,hranitoare si poate fi considerata si un desert de post.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii