autor:

Fara foto

» » Cafele si ceaiuri

Cafea cu rom si frisca

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
3 cesti de cafea, , http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-carmenjavla/, , , - 2 cesti rom, - 4 linguri zahar,, -frisca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Se prepara o cafea tare si cind este foarte fierbinte se amesteca cu romul si zaharul, se bate bine se adauga frisca si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea cu rom si frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cafele si ceaiuri
Cafea in 3 culori, cu irish cream si scortisoara

Cafea in 3 culori, cu irish cream si scortisoara

Intr-un vas de blender, se pun cei 100 de ml de espresso sau ness, laptele, gheata si praful de cacao.

5 voturi    3 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri
Cafea araba cu cardamom pentru ocazii -“Ahwa sada”

Cafea araba cu cardamom pentru ocazii -“Ahwa sada”

Cafeaua pentru “ahwa sada” se poate cumpara la magazinele speciale pentru vanzarea cafelei sau

13 voturi    7 comentarii
40 min
Cafele si ceaiuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    vera , 24 august 2009

    Buna si cu rom, dar este ft buna cu crema de whisky, asa din cand in cand!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009

    Incercati si cu o picatura de whisky,frisca si ciocolata rasa deasupra sau numai cu whisky...

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Este foarte buna cafeaua in care adaugam putin rom, la fel cum este si ceaiul cu gheata si rom.Au un gust foarte buna

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Nu am incercat cafeaua cu rom. De obicei imi fac cafea cu frisca si ciocolata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

10 voturi

Ingrediente

  • 3 cesti de cafea
  • http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-carmenjavla/
  • - 2 cesti rom
  • - 4 linguri zahar,
  • -frisca

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cafele si ceaiuri

Smoothie cu cafea Smoothie cu cafea

In recipientul blenderului punem cafeaua, laptele, ciocolata si zaharul. Ii dam cateva pulsuri din butonul "Slow", pana ciocolata se

3 voturi    0 comentarii
15 min
Cafele si ceaiuri
Ice Choco Latte Ice Choco Latte

Rupem bucatele ciocolata, o punem intr-un bol si o topim pe baie de aburi. Amestecam ciocolata topita cu cafeaua calda, le lasam sa

2 voturi    0 comentarii
30 min
Cafele si ceaiuri
ceai de sunatoare