Carnati de casa

Se toaca carnea.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Carnati de casa

Ingrediente

  • 4 kg pulpa de porc
  • 2 kg fleica
  • 1/2 kg usturoi
  • 200 g cimbru uscat
  • o lingura cu piper macinat
  • 2-3 linguri cu sare de bucatarie
  • 4 linguri cu ardei iute rosu, macinat
  • 10 m de mate pentru umplut

Mod de preparare

Se toaca carnea.

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat.

Se amesteca totul, pana ce se obtine o compozitie omogena.

Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele.

De obicei, din compozitie, incing cateva chiftelute pentru a le gusta. Daca mai este necesar, completez cu condimente.

Matele spalate si curatate bine se umplu apoi cu compozitia pregatita.

Carnatii astfel obtinuti, se lasa la uscat sau, daca este prea cald, se pot congela.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise