Se toaca carnea.
Se toaca carnea.
Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat.
Se amesteca totul, pana ce se obtine o compozitie omogena.
Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele.
De obicei, din compozitie, incing cateva chiftelute pentru a le gusta. Daca mai este necesar, completez cu condimente.
Matele spalate si curatate bine se umplu apoi cu compozitia pregatita.
Carnatii astfel obtinuti, se lasa la uscat sau, daca este prea cald, se pot congela.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii