Carnati de casa

Se toaca carnea.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Carnati de casa

Ingrediente

  • 4 kg pulpa de porc
  • 2 kg fleica
  • 1/2 kg usturoi
  • 200 g cimbru uscat
  • o lingura cu piper macinat
  • 2-3 linguri cu sare de bucatarie
  • 4 linguri cu ardei iute rosu, macinat
  • 10 m de mate pentru umplut

Mod de preparare

Se toaca carnea.

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat.

Se amesteca totul, pana ce se obtine o compozitie omogena.

Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele.

De obicei, din compozitie, incing cateva chiftelute pentru a le gusta. Daca mai este necesar, completez cu condimente.

Matele spalate si curatate bine se umplu apoi cu compozitia pregatita.

Carnatii astfel obtinuti, se lasa la uscat sau, daca este prea cald, se pot congela.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta