Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Ingrediente

  • -12 cartofi
  • - o jumatate de varza dulce
  • - 100 gr unt
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Cartofii ii spalam foarte bine si intregi ii punem intr-o tava de copt. Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei. (eu am fentat putin, imi era cuptorul ocupat, i-am fiert). Ii lasam sa se raceasca.

Varza o taiem subtire si cat mai mica. Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam varza, o calim in unt pana cand se inmoaie. Fiecare cartof il taiem in jumatate si scobim din el cu o lingura. Ceea ce scoatem din cartof punem peste varza calita si vom amesteca cu sare si piper dupa gust.

In scobitura pe care am facut-o punem din varza amestecata cu cartofi si nivelam putin. Punem intr-o tava si dam cartofii umpluti la cuptor pana cand se rumenesc deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise