Curatam ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam zarzavatul is legumele(eu am folosit congelete din comert) si le calim putin si pe ele, adaugam bulionul sau risiile pasate cu blendarul impreuna cu usturoiul si le acoperim de apa.Condimentam cu sare,piper si le lasam sa fiarba incet.
Curatam cartofii, ii taiem in rondele subtiri ca si cipsurile si le prajim in ulei.Se scot pe hartie absorbanta sa absoarba uleiul si ii adaugam zrzavatului cand este fiert.Se amesteca si se mai las 2-3 minut.
O mancare de post foarte gustoasa si cu multe vitamine.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii