Se pun intr-un castron faina, ouale sparte, uleiul si se amesteca pana la omogenizare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga vegeta amestecata cu piperul, branza rasa, mezelurile taiate, castravetii si gogosarul in otet, maslinele taiate si patrunjel tocat.
Compozitia se aseaza intr-o tava mare de cozonac unsa cu margarina sau tava de friptura sau intr-un vas yena (24/24 cm.).
Se coace la foc potrivit, incalzit in prealabil, 1h si 15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii