Se amesteca praful de budinca cu faina, cacaoa, praful de copt si se lasa deoparte. Amesteci margarina cu zaharul, adaugi ouale intregi unul cate unul, amestecul de budinca si faina, laptele si daca doriti nuca,etc. Ungi o forma de chec, o tapetezi cu faina si torni amestecul si-l coci 50 de minute la foc potrivit. Incerci cu scobitoarea sa vezi daca s-a copt.
* Daca doriti puteti sa-i faceti si o glazura deasupra, tot de ciocolata topita sau glazura cumparata. Mie una nu-mi place chiar atat de dulce.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii